Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>In het bijzijn van wethouder Mike van der Geld werd maandagochtend de regenboogvlag gehesen op het Koning willem I College in Den Bosch. De school laat deze het hele jaar door hangen.</p>

In het bijzijn van wethouder Mike van der Geld werd maandagochtend de regenboogvlag gehesen op het Koning willem I College in Den Bosch. De school laat deze het hele jaar door hangen.

(Foto: )

Regenboogvlag wappert hele jaar door op Koning Willem I College

  •   keer gelezen   Onderwijs

DEN BOSCH | Het Koning Willem I College grijpt ‘Coming Out Day’ aan om de regenboogvlag niet alleen op deze dag te hijsen, maar voortaan het hele jaar door te laten hangen. Het symboliseert voor het college dat iedereen mag zijn wie die is of wil zijn. 

Wethouder Mike van der Geld was maandagochtend namens de gemeente ‘s-Hertogenbosch aanwezig op de locatie aan de Vlijmenseweg in Den Bosch om daar de regenboogvlag te hijsen. Binnenkort volgen de overige locaties van het KW1C. 

Gender and Sexuality Alliance

De wethouder - verantwoordelijk voor duurzaamheid, leefomgeving en cultuur in Den Bosch - ging na afloop in gesprek met studenten van de GSA werkgroep van het college. De letters GSA staan voor Gender and Sexuality Alliance: een verbond tussen allerlei seksuele oriëntaties, sekses, gender identiteiten en gender expressies.

Meer informatie

Het Koning Willem I College is een ROC voor MBO-onderwijs met BOL en BBL opleidingen in de sectoren Economie, Techiek, Educatie en VAVO, Zorg en Welzijn. Kijk voor aanvullende informatie over het Koning Willem I College op de website: www.kw1c.nl.

Meer berichten