Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Het Maurick College presenteert vanaf november diverse voorlichtingsactiviteiten voor leerlingen uit groep 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) met als afsluiting het &#39;Open Huis&#39; op 22 januari 2022 van 10.30 tot 14.00 uur.&nbsp;</p>

Het Maurick College presenteert vanaf november diverse voorlichtingsactiviteiten voor leerlingen uit groep 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) met als afsluiting het 'Open Huis' op 22 januari 2022 van 10.30 tot 14.00 uur. 

(Foto: Ton Grosfeld)

Het Maurick College verwelkomt vanaf november leerlingen groep 8

  •   keer gelezen   Onderwijs

VUGHT | De keuze voor een middelbare school is belangrijk en spannend. Vorig jaar konden basisschoolleerlingen vanwege de lockdown geen fysieke open dag bezoeken, terwijl het proeven van de sfeer op school erg belangrijk is. Het Maurick College heeft daarom besloten de voorlichtingsactiviteiten dit jaar al vanaf november te laten plaatsvinden.

Het Maurick College is een brede scholengemeenschap. Dat betekent dat er diverse brugklassen zijn: vmbo-basis, vmbo-kader/vmbo-theoretisch, vmbo-t/havo, havo/vwo en gymnasium. Dankzij de tweejarige brugperiode krijgen leerlingen de kans zich te ontplooien, waarna ze doorstomen naar een niveau dat het beste bij ze past. 

Meeloopdagen

Dit jaar presenteert het Maurick College meerdere voorlichtingsactiviteiten voor groep 8 leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). Op 8 november van 14.00 tot 16.00 uur is er een meeloopdag voor leerlingen met interesse in vmbo-b of vmbo-k/t met profiel Zorg en Welzijn. De meeloopdagen op 9, 10 en 11 november van 14.00 tot 16.00 uur zijn bedoeld voor leerlingen met interesse in vmbo-t/havo, havo/vwo of gymnasium. 

Voorlichtingsavonden

Voorheen bezocht het Maurick College basisscholen om voorlichting te geven. Dit jaar zijn ouder(s)/verzorger(s) van groep 8 leerlingen welkom op daar voorlichtingsavonden - op 23 en 25 november en 7 en 9 december vanaf 19.00 uur - op het Maurick College zelf. Aanmelden voor een voorlichtingsactiviteit is verplicht: www.maurickcollege.nl.

Open Huis op 22 januari

Het feestelijke ‘Open Huis’ vindt plaats op 22 januari 2022 van 10.30 tot 14.00 uur. Kijk voor meer info over het Maurick College op www.maurickcollege.nl.


Meer berichten