Afbeelding

Bosschenaar overleden na botsing met autodief

Politie 332 keer gelezen

DEN BOSCH | Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de hoek van de Hervensebaan en de Bruistensingel in Den Bosch is deze ochtend een 50-jarige Bosschenaar om het leven gekomen. Het ongeluk werd veroorzaakt door een 43-jarige automobilist uit Geldrop, die kort nadat hij de plek van het ongeluk was ontvlucht, kon worden ingerekend door de politie. 

De man wordt ervan verdacht hij het voertuig waarin hij reed - een Range Rover - eerder op zondagochtend gestolen te hebben bij een zogenaamde ‘carjacking’. Op de N279 bij Erp maande hij de eigenaar van de Range Rover tot stoppen en dwong deze uit te stappen om er vervolgens in diens auto vandaar te gaan. Aangekomen in Den Bosch botste hij op een ander voertuig waarin de 50-jarige inwoner van Den Bosch zat. Ondanks de inzet van een traumateam bezweek deze bestuurder aan zijn verwondingen. De politie doet verder onderzoek naar het ongeluk. De Bruistensingel was enige tijd afgesloten voor verkeer.
De verdachte is voor controle naar het ziekenhuis gebracht en wordt naar verwachting later vandaag overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Later meer hierover.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant