Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Ralph Geers: &ldquo;De VVD staat voor goed beheer van de portemonnee; er zullen moeilijke keuzes gemaakt moeten worden om de begroting sluitend te maken. Wij lopen niet weg voor die verantwoordelijkheid.&quot;</p>

Ralph Geers: “De VVD staat voor goed beheer van de portemonnee; er zullen moeilijke keuzes gemaakt moeten worden om de begroting sluitend te maken. Wij lopen niet weg voor die verantwoordelijkheid."

Ralph Geers lijsstrekker van de Bossche VVD

  •   keer gelezen   Politiek

DEN BOSCH | Ralph Geers is op 10 juli door de leden van de Bossche VVD gekozen als lijstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Met Geers als lijsttrekker zet de partij in op vernieuwing en doorstroom van politiek talent. 

Als raadslid, fractievoorzitter en coalitieleider heeft Ralph Geers (32) de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het VVD-netwerk en de Bossche belanghebbenden. Momenteel is hij strategisch adviseur bij een gemeente en daarvoor was hij zelfstandig ondernemer waarbij hij ondernemers en overheden met elkaar verbond. Geers is blij met zijn verkiezing: “Ik voel me vereerd dat de leden mij als lijsttrekker hebben gekozen. Samen met hen wil ik vandaag beginnen met het bouwen aan het ‘s-Hertogenbosch van morgen.”
Op dit moment ligt de aandacht van het stadsbestuur bij het goed door de crisis leiden van de gemeente, maar Geers kijkt ook al verder. “’s-Hertogenbosch is een gemeente met een enorme potentie, we willen de beste woongemeente zijn waar de hardwerkende Bosschenaar met plezier kan wonen en onderdeel is van een bruisende omgeving. Dat vraagt om veilige woonwijken, een rijk sociaal leven en een sterke economie waar niemand zonder werk aan de kant hoeft te staan. Voor de sterke economie moeten we als gemeente onderscheidend zijn en lef tonen, waardoor de Bosschenaren nog trotser worden op de stad dan ze nu al zijn.”

Meer berichten