Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Roy Geers is tijdens de algemene ledenvergadering van Rosmalens Belang herkozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen.</p>

Roy Geers is tijdens de algemene ledenvergadering van Rosmalens Belang herkozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen.

(Foto: Rosmalens Belang)

Roy Geers herkozen als lijsttrekker Rosmalens Belang

  •   keer gelezen   Politiek

DEN BOSCH | Op donderdag 9 september is Roy Geers herkozen als lijsttrekker voor Rosmalens Belang bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Roy Geers heeft de afgelopen jaren als wethouder Wonen, Ruimtelijke Ordening en Participatie in de gemeente ‘s-Hertogenbosch laten zien door te pakken op tal van dossiers en opgaves die voor de inwoners van belang zijn. Dat is onder andere te zien door de vele bouwplaatsen en hijskranen die overal te zien zijn. Het bestuur van Rosmalens Belang heeft Geers op de algemene ledenvergadering dan ook voorgedragen als lijsttrekker. Daar is hij unaniem herkozen als lijsttrekker. Bestuursvoorzitter Felix van den Nieuwendijk: “We kennen Roy als een harde werker en een doorzetter met veel vakkennis. Hij was de afgelopen jaren de juiste man op de juiste plek. Wij zien hem derhalve als de juiste persoon voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.”

Duidelijke visie

Roy Geers is sinds 2012 politiek betrokken met een duidelijke visie. Elk dorp en elke wijk behoort zijn eigen karakter te behouden en te versterken. Mede dankzij zijn inzet is Rosmalen een stadsdeel geworden met een eigen identiteit. En zo ook Nuland en Vinkel. Met die heldere visie is Geers sinds 2015 raadslid en sinds 2018 wethouder namens Rosmalens Belang en zet hij zich in voor een sterke stad en leefbare wijken en dorpen.        

Meer berichten