Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Paul van der Krabben is &nbsp;verkozen tot lijsttrekker van Bosch Belang voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.</p>

Paul van der Krabben is  verkozen tot lijsttrekker van Bosch Belang voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

(Foto: Marc Bolsius)

Paul van der Krabben opnieuw lijsttrekker Bosch Belang

  •   keer gelezen   Politiek

DEN BOSCH | Paul van der Krabben is door de vergadering van Bosch Belang unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar. 

Van der Krabben is met 43 jaar raadslidmaatschap één van de langst zittende raadsleden in Nederland: “Ik ben fit en gezond, het thuisfront staat er nog steeds achter, dus ik ga er nog een keer voor de volle vier jaar tegenaan. Het is belangrijk dat de stad zich snel herstelt na de coronaperiode en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Vitale wijken, sociale samenhang en voldoende woningbouw voor jong en oud zijn voor ons belangrijke speerpunten.”

‘In 2023 bestaan we 100 jaar’

Bosch Belang is met vier zetels in de gemeenteraad vertegenwoordigd. De partij neemt al sinds de oprichting in 1923 deel in de raad. “In 2023 bestaan we 100 jaar, dus continuïteit bieden we zeker”, zegt Van der Krabben. “Natuurlijk gaan we tegen die tijd een keer terugkijken, maar ons vizier is toch vooral op de toekomst gericht.”

Optimaal resultaat

Frans van Valkenburg: “Voor ons was de verkiezing van Paul van der Krabben tot lijsttrekker geen enkel discussiepunt. Met zijn bestuurlijke ervaring is hij als geen ander in staat mensen en partijen te binden om tot een optimaal resultaat voor de stad te komen.” 

Het programma en de volledige kandidatenlijst worden later dit jaar vastgesteld.

Meer berichten