Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Ralph Geers heeft namens de Bossche VVD een persoonlijke brief geschreven aan alle ondernemers in het teken van de dag van de ondernemer.
Ralph Geers heeft namens de Bossche VVD een persoonlijke brief geschreven aan alle ondernemers in het teken van de dag van de ondernemer. (Foto: VVD Den Bosch)

VVD-leider schrijft brief aan alle Bossche ondernemers

  •   keer gelezen   Politiek

DEN BOSCH | Vandaag is het de dag van de ondernemer. De dag waarop ondernemend Nederland in het zonnetje wordt gezet en waar de Bossche VVD normaal gesproken flink uitpakt. Alleen is dit geen jaar om alleen maar feest te vieren. Er wordt veel gevraagd van ondernemers in de crisis, want de steeds wisselende maatregelen maken het ondernemen erg ingewikkeld.

Daarom heeft partijleider Ralph Geers een persoonlijke brief geschreven aan alle ondernemers in het teken van de dag van de ondernemer. Om hen een hart onder de riem te steken, hen te bedanken, maar vooral om hen uit te nodigen om contact op te blijven nemen met de VVD als ze ergens tegenaan lopen. Hieronder leest u de hele brief.

Beste ondernemer, 

Wat wordt er veel van jullie gevraagd in deze crisis. Steeds wisselende maatregelen ,die jullie ruimte om te ondernemen beperken en soms zelfs dwingen om de deuren te sluiten. Die maatregelen zitten soms de omzet in de weg, maar hinderen iets nog- belangrijkers: Het helpen van klanten en het verkopen van een mooi product. 

Vandaag is de dag van de ondernemer, daarom willen wij jullie bedanken voor de enorme veerkracht die jullie tonen. Ook na de zoveelste persconferentie met nieuwe, helaas noodzakelijke, maatregelen zijn jullie in staat geweest om de rug te rechten en vooruit te kijken. Te kijken wat er wel kan en met oneindige creativiteit producten aan de man te brengen. En daarmee ook zoveel mogelijk personeel aan het werk weten te houden. 

We willen jullie ook graag bedanken voor de prachtige initiatieven als de Bossche Zomer en de Bossche Winter. Hiermee hebben we als Den Bosch laten zien dat we ook in moeilijke tijden heel veel te bieden hebben! 

Afgelopen jaar zijn er bij ons veel signalen binnengekomen over de knelpunten of obstakels die jullie tegenkwamen bij het ondernemen. Die signalen hebben wij opgepakt of aan onze partijgenoten in de Tweede Kamer doorgegeven en dat heeft er aan bijgedragen dat steunmaatregelen verbeterd zijn of onduidelijkheden zijn verholpen. Wij begrijpen dat dit lang niet altijd goed genoeg is geweest, maar blijf vooral de signalen overbrengen. Samen kunnen we de problemen oplossen, zonder jullie lukt dat niet. 

Ik hoop dat we elkaar weer snel zonder maatregelen kunnen ontmoeten en dat jullie klanten weer gewoon langs kunnen komen. Dat we onszelf als gemeente met al haar prachtige dorpskernen en stad weer kunnen presenteren aan mensen van heinde en ver. Dat we als stad weer kunnen laten zien hoe gastvrij Den Bosch is. Een imago dat we dankzij jullie hebben opgebouwd en waar we kansen zien om daar samen verder aan te bouwen. Ik vertrouw erop dat wij samen gaan bouwen aan onze toekomst. Met vriendelijke groet,

Ralph Geers

Meer berichten