Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Op zaterdag 27 november van 09.30 tot 11.30 uur vindt er een bijeenkomst plaats in Ons Trefpunt aan de Sint Jozefstraat 1 in Den Bosch. Met kraampjes van onder andere de politie, de brandweer en de gemeente. </p>

Op zaterdag 27 november van 09.30 tot 11.30 uur vindt er een bijeenkomst plaats in Ons Trefpunt aan de Sint Jozefstraat 1 in Den Bosch. Met kraampjes van onder andere de politie, de brandweer en de gemeente.

(Foto: )

Heb jij ideeën om Maliskamp een stukje veiliger te maken?

  •   keer gelezen   Politiek

DEN BOSCH | Heb jij een plan om Maliskamp veiliger te maken? Laat het dan de gemeente weten!

In Maliskamp is het veilig wonen. Dat blijkt uit een vragenlijst die dit jaar door veel Maliskampers is ingevuld. Sommige inwoners hebben zelf een plan over hoe hun buurt veiliger kan worden. Bijvoorbeeld jongeren die meedenken over een geschikte ontmoetingsplek. Of het belonen van vrijwilligers die structureel zwerfvuil opruimen. Of mensen die samen hun brandgang afsluiten om inbraken te voorkomen. Heb jij ook een idee? Wijkmanager Rutger Janssens denkt graag met je mee over hoe je je plan mogelijk kan maken. Of brengt je in contact met andere mensen om samen aan de slag te gaan met iemands idee.

Hoe kan je meedoen?

Op zaterdag 27 november van 09.30 tot 11.30 uur vindt er een bijeenkomst plaats in Ons Trefpunt aan de Sint Jozefstraat 1 in Den Bosch. Met kraampjes van onder andere de politie, de brandweer en de gemeente. Ook de wijkmanager is daarbij aanwezig. Kom gewoon langs om een praatje te maken.

Meer berichten