Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Lijsttrekker Marianne van der Sloot: &quot;Ik ben er trots op om met zo&rsquo;n topteam aan de slag te mogen gaan!&rdquo;.</p>

Lijsttrekker Marianne van der Sloot: "Ik ben er trots op om met zo’n topteam aan de slag te mogen gaan!”.

(Foto: CDA Den Bosch)

CDA Den Bosch presenteert kieslijst en verkiezingsprogramma

  •   keer gelezen   Politiek

DEN BOSCH | Op de druk bezochte online algemene ledenvergadering van het CDA Den Bosch is door de leden de kieslijst en het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. 

De 40 kandidaten tellende kieslijst bevat een mooie mix van mannen en vrouwen, jong en oud, ervaren personen en aanstormende talenten, waarbij bovendien alle wijken en dorpen van de gemeente ‘s-Hertogenbosch vertegenwoordigd worden. Lijsttrekker Marianne van der Sloot: “We hebben een prachtige en super enthousiaste groep, die staat te popelen om voor de stad en de wijken te werken. Ik ben er trots op om met zo’n topteam aan de slag te mogen gaan!”

Verkiezingsprogramma

Ook presenteerde het CDA het verkiezingsprogramma ‘Met vertrouwen in de toekomst’. Het CDA wil, juist in deze tijd, bouwen aan een sterke samenleving waarin er aandacht is voor elkaar, waarin mensen tot hun recht komen en waarin het goed en veilig leven is. De inhoud van het programma zal de komende weken bekend worden gemaakt via de website en social-mediakanalen van het CDA Den Bosch. 

Volledige kandidatenlijst

De volledige kandidatenlijst is als volgt:1. Marianne van der Sloot (binnenstad), 2. Freek van de Genugten (zuid), 3. Marcel Ploegmakers (binnenstad), 4. Rachna Lipman (Paleiskwartier), 5. Yvonne van Zaalen (De Muntel), 6. Ton van der Leest (Vinkel), 7. Kim Krabbers (Empel), 8. Ingrid van Zwambagt (Empel), 9. Iuri Martins (binnenstad), 10. Hans van der Biezen (Nuland), 11. Martin Martins (Rosmalen), 12. Rob de Brouwer (zuid), 13. Hennie van Schijndel (Nuland), 14. Tineke van den Heuvel (zuid), 15. Jantijn Fockens (Rosmalen), 16. Eric Janse de Jonge (Engelen), 17. Wim van Koert (Nuland), 18. Cas de Quaij (Deuteren/Schutskamp), 19. Bettie de Leeuw (zuid), 20. Hans van der Bruggen (Rosmalen), 21. Arjan Löesink (Deuteren/Schutskamp), 22. Antoon Wiessenberg (Bokhoven), 23. Ben Wagemakers (Empel), 24. Hans Bierens (De Rompert), 25. Inge Mous (binnenstad), 26. Franc Pommer (zuid), 27. Tom Koot (Rosmalen), 28. Wim Jonker (Maaspoort), 29. Jacques van der Miessen (zuid), 30. Jean Wiertz (binnenstad), 31. Ivo van den Boom (binnenstad), 32. Viktor Heitkamp (Empel), 33. Gerard Coonen (zuid), 34. Frank Burgers (binnenstad), 35. Peter van den Oetelaar (Herven), 36. Fred van de Laar (Hambaken), 37. Ton Nelissen (binnenstad), 38. Frans van Nistelrooij (Nuland), 39. Jan Brouwers (Empel), 40. Huib van Olden (binnenstad).

Meer berichten