Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Van 7 tot en met 12 september 2022 staat er een nieuwe bedevaartreis naar Lourdes gepland. Vertrek vanaf het vliegveld in Maastricht.
Van 7 tot en met 12 september 2022 staat er een nieuwe bedevaartreis naar Lourdes gepland. Vertrek vanaf het vliegveld in Maastricht.

Ga mee met de Lourdesreis van Bisdom ‘s-Hertogenbosch

  •   keer gelezen   Religie

DEN BOSCH | Wat hebben de deelnemers genoten van de Lourdesreis in mei van dit jaar. Maar dat kunt u ook! Want in september staat er een nieuwe trip naar Lourdes gepland.

Mensen gaan naar Lourdes om steun te zoeken bij Maria, een kaarsje op te steken, stil te zijn bij de grot van de verschijningen, het geloof samen met anderen te beleven of voor bezinning. Van 7 tot en met 12 september vertrekt een nieuwe groep met het vliegtuig naar Lourdes. Er wordt gevlogen vanaf Maastricht. Vanuit Den Bosch en Eindhoven vertrekt er een bus naar het vliegveld. Tijdens de reis krijgen deelnemers een volledig verzorgd en vrijblijvend programma aangeboden met vieringen, processies, verdiepingsmomenten, wandelingen en excursies.

De Lourdes-groep Bisdom ‘s Hertogenbosch verzorgt in samenwerking met het Huis voor de Pelgrim al 25 jaar bedevaarten naar Lourdes. De groep bestaat uit vrijwilligers die vele hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. De bedevaartreis is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond. Neem voor aanmelden en meer info contact op met Joke Hoekman op 06-42347729, of met Wilma Caiffa op 06-12157507 (na 18.00 uur). Meer info op www.lourdes-groep.nl.

Meer berichten