Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Bericht van FC Den Bosch.
Bericht van FC Den Bosch. (Foto: FC Den Bosch)

Gratis toegang bij FC Den Bosch tegen TEC

  •   keer gelezen   Sport

DEN BOSCH | De wedstrijd van FC Den Bosch tegen TEC - op vrijdagavond 30 juli om 20.00 uur in Stadion De Vliert - is gratis te bezoeken. Aanvankelijk betrof de entreeprijs 5 euro.

De wedstrijd is vrijdagavond te bezoeken op vertoon van een seizoenkaart of een (e)-ticket. Het duel betreft een wedstrijd met gratis toegang, echter vraagt de club wel om een toegangsbewijs aan te schaffen via één van de clubkanalen om de bezettingsgraad (maximaal 2/3 van de capaciteit) van het stadion onder controle te kunnen houden. Supporters zonder seizoenkaart kunnen gratis een ticket reserveren via: https://tickets.fcdenbosch.nl. Het is ook mogelijk om bij de receptie in Stadion De Vliert een toegangsbewijs voor dit duel te reserveren. De receptie is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Het is niet mogelijk om te reserveren via de ‘FC Den Bosch app’.

Testen voor toegang of bewijs van vaccinatie

Voor deze wedstrijd geldt dat toegang tot Stadion De Vliert enkel mogelijk is op vertoon van een negatieve test die niet ouder is dan 24 uur of een geldig vaccinatiebewijs. Het inplannen van een test kan via https://www.testenvoortoegang.org/.

Meer berichten