Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>&nbsp;&quot;In het water voel ik mij het beste. Vrij van alles. Mijn missie? De Spelen van 2024&quot;, aldus Rosalie van Druenen. (Foto: Lin Woldendorp)</p>

 "In het water voel ik mij het beste. Vrij van alles. Mijn missie? De Spelen van 2024", aldus Rosalie van Druenen. (Foto: Lin Woldendorp)

(Foto: Lin Woldendorp)

Bossche Rosalie schittert in nieuwe campagne Zalando

  •   keer gelezen   Sport

DEN BOSCH | Zalando heeft de nieuwe sportcampagne ‘Supporter van Sporters’ gelanceerd. Hierin staan drie inspirerende verhalen van sporters centraal. Onder andere het verhaal van de Bossche Rosalie van Druenen. 

Bijgestaan door bekende persoonlijkheden en sporters Arie Boomsma en Inge de Bruijn selecteerde Zalando drie talenten voor hun nieuwste campagne waarmee Europa’s leidende platform voor mode en lifestyle hoopt mensen te inspireren en motiveren om (weer) te gaan sporten. Zo divers als de verhalen en de achtergronden van de talenten in de Supporter van Sporters-campagne zijn, zo overeenkomstig zijn hun passie en de wil om hun doel te bereiken. Zo ook in het geval van Rosalie van Druenen uit Den Bosch. Rosalie is achttien jaar oud, is een fanatieke zwemster en heeft een beenprothese. Momenteel traint ze voor de Paralympische Spelen van 2024, maar Rosalie was de afgelopen tijd minder gemotiveerd omdat er vanwege corona geen zwemcompetities zijn. Zalando, bijgestaan door voormalig topzwemster en viervoudig Olympisch kampioene Inge de Bruijn, heeft haar een extra steuntje in de rug gegeven met een exclusieve 1-op-1 coaching sessie. Inge heeft haar niet alleen geholpen om haar drive te hervinden, maar gaf Rosalie een masterclass om haar verder op weg te helpen richting haar ultieme doel.

Meer berichten