Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Schrijf je in voor de jeugdvoetbaldagen op het sportcomplex van RKVV Maliskamp in Rosmalen.</p>

Schrijf je in voor de jeugdvoetbaldagen op het sportcomplex van RKVV Maliskamp in Rosmalen.

(Foto: Jeugdvoetbaldagen)

Trainen als een echte profvoetballer!

  •   keer gelezen   Sport

ROSMALEN | Voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen, zijn er op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 oktober - tijdens de herfstvakantie - speciale jeugdvoetbaldagen op het complex van RKVV Maliskamp in Rosmalen.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden! De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Kinderen krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing neemt de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toe.

Balvaardigheid

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid. Dit krijg je door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Schrijf je snel in

Je kunt je nu al inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen via de website www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen. Iedereen mag zich aanmelden, je hoeft dus geen lid van een bepaalde vereniging te zijn. Het is ook mogelijk om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep te worden ingedeeld.

Meer berichten