Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Meld je ook aan voor de speciale jeugdvoetbaldagen op het complex van RKVV Maliskamp in Rosmalen.</p>

Meld je ook aan voor de speciale jeugdvoetbaldagen op het complex van RKVV Maliskamp in Rosmalen.

(Foto: Jeugdvoetbaldagen)

Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie bij RKVV Maliskamp

  •   keer gelezen   Sport

ROSMALEN | Voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen, zijn er in de herfstvakantie - op maandag 25, dinsdag 26 en woensdag 27 oktober - jeugdvoetbaldagen op het complex van RKVV Maliskamp.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft ook geen lid te zijn van een voetbalvereniging. Iedereen kan zich aanmelden. De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Kinderen krijgen daarin alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing neemt de balvaardigheid en het zelfvertrouwen toe.

Dynamische balvaardigheid

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid. Dit krijg je door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zo zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Meld je aan

Je kunt je nu al inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen. Dat kan via www.jeugdvoetbaldagen.com/komende-jeugdvoetbaldagen. Iedereen mag zich zoals gezegd aanmelden. Het is bovendien ook mogelijk om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep te worden ingedeeld.

Meer berichten