Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Sportverslaggever Evert ten Napel interviewt voormalig voetbalcoach Foppe de Haan: een avond aangename voetbalpraat in het theater.</p>

Sportverslaggever Evert ten Napel interviewt voormalig voetbalcoach Foppe de Haan: een avond aangename voetbalpraat in het theater.

(Foto: Cor Henzen)

Evert ten Napel gaat in Den Bosch in gesprek met Foppe de Haan

  •   keer gelezen   Sport

ROSMALEN | Zet sportverslaggever Evert ten Napel tegenover voormalig voetbalcoach Foppe de Haan en wat volgt is een avond bommetje vol voetbalpraat en fantastische anekdotes. Kan Foppe zijn emoties de baas blijven? Laat je op maandag 10 januari inspireren door de unieke persoonlijkheid van Foppe. 

Evert ten Napel, de man wiens stem bijna bekender is dan zijn gezicht, volgde de ontwikkelingen van oud-trainer en voetbalicoon Foppe de Haan jarenlang op de voet. Foppe lééft voor de sport, weet hij als geen ander. De chemie tussen de heren zorgt voor een bijzondere theateravond, waarin Evert vraagt en Foppe vertelt: over zijn voetballeven, zijn levensvisie en natuurlijk passeren meer dan genoeg prachtige anekdotes de revue. Dat belooft een fantastisch uitje voor iedere voetballiefhebber!

Voetbal is emotie

Of trainer Foppe de Haan zijn emoties de baas blijft tijdens dit interview met sportverslaggever Evert ten Napel, is zeer de vraag. Voetbal is namelijk emotie en Foppe lééft voor de sport. En zijn manier van werken en motivatie weet hij ook nog zorgvuldig, met enthousiasme en aansprekende voorbeelden onder woorden te brengen, zodat een ander er ook iets van op kan steken.

Praktische informatie

Foppe de Haan zie je op maandag 10 januari in PERRON-3 in Rosmalen. Meer informatie en tickets vind je op theateraandeparade.nl.

Meer berichten