HC Den Bosch-speler Tijmen Reijenga zet in de 52e minuut de 4-0 op het scorebord. (Foto: Henk van Esch)
HC Den Bosch-speler Tijmen Reijenga zet in de 52e minuut de 4-0 op het scorebord. (Foto: Henk van Esch) Foto: Henk van Esch

Heren HC Den Bosch winnen in eigen huis ook van SCHC

Sport 192 keer gelezen

DEN BOSCH | De heren van HC Den Bosch hebben de laatste weken de smaak te pakken. Na overwinningen tegen Hurley en Tilburg werd ook SCHC uit Bilthoven verslagen. HC Den Bosch won in eigen huis met maar liefst 5-1.

HC Den Bosch was zondagmiddag op eigen veld heer en meester. Dankzij doelpunten van achtereenvolgend Ruben Versteeg, Koen Bijen, Dylan Wotherspoon, Koen Bijen en Austin Smith (strafcorner) liepen de Boschenaren uit naar 5-0. Conor Empey redde in de 70e minuut de eer voor de gasten. Dankzij deze 3e overwinning op rij klimt HC Den Bosch naar de 7e plek op de ranglijst. De achterstand op de nummer 6 bedraagt wel nog 6 punten. Op zondag 1 mei neemt HC Den Bosch het in Den Haag op tegen HC Klein Zwitserland, de nummer 8 van de ranglijst.

Dames 1 HC Den Bosch

De dames van HC Den Bosch waren het afgelopen weekeinde vrij nadat ze er op maandag 18 april niet in waren geslaagd hun titel in de Euro Hockey League (EHL) te prolongeren. De ploeg van coach Marieke Dijkstra verloor na een zinderende finale de shootouts van Amsterdam. Komend weekend wordt de competitie hervat. Op zondag 1 mei neemt de lijstaanvoerder het in eigen huis op tegen HGC uit Wassenaar.

Kijk voor het laatste nieuws van HC Den Bosch op de vernieuwde website: www.hcdenbosch.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant