HC Den Bosch versloeg zondagmiddag in eigen huis HGC uit Wassenaar met 3-1. (Foto: Henk van Esch)
HC Den Bosch versloeg zondagmiddag in eigen huis HGC uit Wassenaar met 3-1. (Foto: Henk van Esch) Foto: Henk van Esch

Dames HC Den Bosch winnen thuis met 3-1 van HGC uit Wassenaar

Sport 183 keer gelezen

DEN BOSCH | De dames van HC Den Bosch hebben zondagmiddag in eigen huis met 3-1 gewonnen van HGC uit Wassenaar. De Bossche doelpunten werden gemaakt door Frederique Matla, Maartje Krekelaar en Lidewij Welten.

Na 21 gespeelde wedstrijden staat de ploeg van hoofdcoach Marieke Dijkstra nog altijd bovenaan de ranglijst. Het verschil met nummer 2 SCHC bedraagt 5 punten. Donderdagavond (5 mei) nemen beide ploegen het tegen elkaar op als HC Den Bosch op bezoek gaat in Bilthoven. Drie dagen later - op zondagmiddag 8 mei - staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma. Dan speelt de lijstaanvoerder in Eindhoven tegen HC Oranje-Rood.

Spektakelstuk

De mannen van HC Den Bosch verloren zondagmiddag in een spektakelstuk van Klein Zwitserland. In Den Haag werd het 4-3 voor de thuisploeg. Namens HC Den Bosch scoorden Fabian Unterkircher (2x) en Austin Smith. Zondagmiddag spelen de Bossche heren thuis tegen Amsterdam.

Verslaggever gezocht

Voor het wekelijkse verslag van het eerste dames- en herenteam van HC Den Bosch zijn wij op zoek naar een enthousiaste verslaggever. Denk jij die persoon te zijn die onze lezers wekelijks op de hoogte houdt van het wel en wee van beide vaandelteams van HC Den Bosch? Mail naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant