Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Als HC Den Bosch zaterdag in eigen huis wint van SCHC, zijn ze landskampioen. Eerder dit jaar wonnen ze ook al de titel in de zaal (foto).
Als HC Den Bosch zaterdag in eigen huis wint van SCHC, zijn ze landskampioen. Eerder dit jaar wonnen ze ook al de titel in de zaal (foto). (Foto: HC Den Bosch)

HC Den Bosch nog maar één zege verwijderd van landstitel

  •   keer gelezen   Sport

DEN BOSCH | De dames van HC Den Bosch hebben gisterenavond in Bilthoven de eerste wedstrijd in de finale van de play-offs tegen SCHC met 1-3 gewonnen. Daarmee zijn de Bossche dames nog maar één overwinning verwijderd van een nieuwe landstitel.

Even leek het er op dat de wedstrijd niet door kon gaan vanwege een stroomstoring in Bilthoven, maar na een oponthoud van een uur kon de wedstrijd alsnog van start gegaan. Namens HC Den Bosch scoorden Lidewij Welten, Frederique Matla en Joosje Burg. Duel twee in deze best-of-three staat zaterdagmiddag gepland in Den Bosch. Aanvang om 12.45 uur. Als HC Den Bosch deze wedstrijd wint, zijn ze landskampioen en is er een huldiging op het eigen sportcomplex aan de Oosterplasweg 35 in Den Bosch. Bij een nederlaag volgt op zondagmiddag een allesbeslissende derde wedstrijd plaats. Ook deze staat gepland in Den Bosch en start om 13.15 uur. Kijk voor kaartverkoop op www.hcdenbosch.nl

Meer berichten