Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De deelnemers finishten op de Parade in Den Bosch waar het de hele dag feest was!&nbsp;</p>

De deelnemers finishten op de Parade in Den Bosch waar het de hele dag feest was! 

(Foto: Henk van Esch )

Bijzonder geslaagde editie Vestingloop in Den Bosch

  •   keer gelezen   Sport

DEN BOSCH | Na twee jaar afwezigheid in verband met COVID-19, klonk afgelopen zondag eindelijk weer het startschot voor de jaarlijkse Vestingloop in Den Bosch.

Op zaterdag hadden de wandelaars - zo’n 1500 in totaal - al hun beste beentje voorgezet tijdens de Van Iersel Luchtman Advocaten wandeling waarbij ze de keuze hadden uit een route van 10, 25 of 50 kilometer door Den Bosch en omgeving en op zondag waren de hardlopers - 6000 verdeeld over verschillende onderdelen - aan de beurt. Dat brengt het totaal aantal deelnemers aan de Vestingloop 2022 op niet minder dan 7500. Een prachtig aantal waar de organisatie dan ook bijzonder trots op mag zijn. 

Maar niet alleen wat deelnemersaantal en de sportieve prestaties betreft was het evenement dit jaar geslaagd. Dat geldt zeker ook voor de sfeer tijdens de Vestingloop. Vooral op zondag was het gezellig druk in de Bossche binnenstad waar overal langs het parcours toeschouwers stonden opgesteld om de deelnemers hartstochtelijk aan te moedigen en er samen één groot feest van te maken. En dat werd het! Zowel voor deelnemers als toeschouwers. Op naar volgend jaar. 

Uitslagen

Heb jij deelgenomen en ben je benieuwd hoe snel je hebt gelopen? Kijk op ttps://evenementen.uitslagen.nl/2022/vestingloop/.

Meer berichten