Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Margot van Geffen met de schaal in haar hand. Zij is &eacute;&eacute;n van de drie speelsters die HC Den Bosch gaat verlaten. De andere twee zijn Marloes Ketels en Lidewij Welten. Een mooier afscheid is haast niet denkbaar.</p>

Margot van Geffen met de schaal in haar hand. Zij is één van de drie speelsters die HC Den Bosch gaat verlaten. De andere twee zijn Marloes Ketels en Lidewij Welten. Een mooier afscheid is haast niet denkbaar.

(Foto: Henk van Esch)

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is er het beste van het land?

  •   keer gelezen   Sport

DEN BOSCH | De dames van HC Den Bosch hebben zondag in eigen huis de landstitel behaald in de hoofdklasse hockey. Frederique Matla besliste de finale tegen SCHC met een rake strafcorner in de laatste minuut van de officiële speeltijd.

Daarmee was de 21e landstitel een feit. Hiermee is Den Bosch eindelijk Amsterdam voorbij dat met 20 landstitels genoegen moet nemen met een tweede plek op de eeuwige ranglijst. Op de foto poseert Margot van Geffen met de schaal. Zij is één van de drie speelsters die HC Den Bosch gaat verlaten. De andere twee zijn Marloes Ketels en Lidewij Welten. Een mooier afscheid is haast niet denkbaar.

Meer berichten