Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
De Tour de France gaat aanstaande vrijdag (1 juli) van start met een korte tijdrit door de straten van Kopenhagen.
De Tour de France gaat aanstaande vrijdag (1 juli) van start met een korte tijdrit door de straten van Kopenhagen.

Tourspel Bossche Omroep: stel je eigen team samen en maak kans op mooie prijzen!

  •   keer gelezen   Sport

DEN BOSCH | De Tour de France gaat morgen (vrijdag 1 juli) van start met een korte tijdrit in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Uiteraard hebben wij weer een Tourspel, een must voor de echte wielerkenners! Schrijf je gratis via poules.com/nl/poules/kliknieuws/tour-de-france-2022 en selecteer je eigen wielerteam. Het is wel belangrijk om van tevoren de spelregels even goed door te nemen. 

Het is een gezamenlijk tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad, Stadskrant Veghel en de Bossche Omroep, allen weekbladen van Talvi Mediacentrum. Er zijn prachtige prijzen te winnen! Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad.

Kanshebbers

De Tour de France gaat komende vrijdag van start in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Wie zijn de grote favorieten in het peloton en wie gaat u meenemen in uw Tourspel? Wij durven wel te voorspellen dat bijna iedereen Tadej Pogacar selecteert. Gaat de Sloveen voor de derde keer de Tour winnen? Pogacar is goed in vorm en was dit seizoen al sterk tijdens diverse wedstrijden. Primož Roglic is mogelijk zijn grootste concurrent. Kan de Sloveen tijdens de grootste wielerronde ter wereld zijn landgenoot verslaan? Bij Team Jumbo-Visma is ook Jonas Vingegaard kopman. Gaan we de 25-jarige Deen bovenin het klassement zien? Wat een luxe heeft Team Jumbo-Visma, met daarnaast een ploeg die kans heeft op etappeoverwinningen. We rekenen uiteraard op Wout van Aert, een grote kanshebber op de Groene Trui. In de strijd om die trui moet hij rekening houden met renners als Mads Pedersen, Jasper Philipsen, ‘onze’ Mathieu van der Poel en Fabio Jakobsen en Peter Sagan.

Outsiders

De drie grootste kandidaten voor het geel zijn wel genoemd, maar tijdens iedere Tour de France zijn er andere uitdagers en/of grote talenten die ineens boven komen drijven. Wat kan bijvoorbeeld een Ben O’Connor, Adam Yates of Alexander Vlasov laten zien? En gaan Geraint Thomas en Nairo Quintana misschien weer eens leuke dingen laten zien? Uiteraard is een portie geluk een vereiste en wie kan er met de druk omgaan? Het ‘Tour-geweld’ gaat weer bijna van start, de mooiste tijd van het jaar voor veel wielerliefhebbers!

Meer berichten