Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Op zondag 18 juli zetten 15 grote en middelgrote tuinen in Den Bosch de (tuin)deuren open voor publiek.
Op zondag 18 juli zetten 15 grote en middelgrote tuinen in Den Bosch de (tuin)deuren open voor publiek. (Foto: Stichting Open Tuinen ‘s-Hertogenbosch )

Wandeling door de mooiste Bossche tuinen is terug

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | Na twee jaar afwezigheid presenteert Stichting Open Tuinen ‘s-Hertogenbosch een nieuwe open tuinen dag. Op zondag 18 juli zijn er 15 grote en middelgrote tuinen geopend dankzij de vrijwillige medewerking van tuineigenaren en vrijwilligers. 

Vanaf 11.00 uur ‘s morgens tot 17.00 uur ‘s middags kunt u lopend of fietsend weer de mooie achterkanten van huizen bekijken en de daarbij behorende tuinen. Ook dit jaar zijn er weer twee nieuwe tuinen: Citadellaan 22 en Zuid-Willemsvaart 145-147. En een andere tuin die al eerder meedeed is vernieuwd en wel Taxandriaplein 8. Om te voldoen aan de nog geldende coronamaatregelen wordt er in een aantal tuinen een beperkt toegangsbeleid gevoerd. Dit verschilt per tuin en wordt ter plekke aangegeven. Bovendien is het aantal kaarten beperkt (300). Kaarten bestellen kan op www.opentuinenshertogenbosch.nl.

Meer berichten