Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Een optreden van Symfonieorkest Toermalijn in Kasteel Maurick te Vught.
Een optreden van Symfonieorkest Toermalijn in Kasteel Maurick te Vught. (Foto: )

Symfonieorkest Toermalijn zoekt strijkers en blazers

  •   keer gelezen   Verenigingen

REGIO | Symfonieorkest Toermalijn uit Vught – met ook leden uit Den Bosch - gaat weer van start en heeft ruimte voor enthousiaste strijkers en blazers. Denk je er al langer over na om in een gezellig symfonieorkest mee te spelen? Dan is dit je kans!

Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend een aantal repetities mee te komen spelen om zo de sfeer te proeven en nader kennis te maken met het repertoire en de leden. Het orkest - dat in 1983 is opgericht - repeteert op woensdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur onder de bezielende leiding van dirigent Willem van de Laar. Door de jaren heen heeft Symfonieorkest Toermalijn een bijzonder leuk repertoire opgebouwd van licht klassieke muziek dat het orkest regelmatig tijdens concerten ten gehore brengt. 

Aanmelden

Hou jij ook van samen muziek maken? Aarzel dan niet en maak die stap en kom gewoon een paar keer meedoen. Je zult dan zelf ervaren hoe geweldig het is om te spelen in Symfonieorkest Toermalijn. Eerst even een gesprekje met dirigent of met één van de leden? Dat kan natuurlijk ook. Stuur daarvoor gewoon een mailtje naar info@orkesttoermalijn.nl, of bel met 06-45868555. Kijk voor aanvullende informatie over het orkest en de geschiedenis ervan op de website: www.orkesttoermalijn.nl.

Meer berichten