Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Voor Marjo Feller en Marjo Verburg &ndash; de winnaars van de bridgedrive op 20 juli &ndash; lag er een watermeloen klaar. (Foto: Henk van Esch)</p>

Voor Marjo Feller en Marjo Verburg – de winnaars van de bridgedrive op 20 juli – lag er een watermeloen klaar. (Foto: Henk van Esch)

(Foto: Henk van Esch)

Zomerbridgedrive met fraai uitzicht op de Sint Jan

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | Dinsdag 20 juli vond op de Parade een geslaagde editie van ‘Bridge op de Parade’ plaats. Na zeven ronden van vier spellen waren het Marjo Feller en Marjo Verburg die met de hoofdprijs aan de haal gingen.

De opzet van deze zomerbridgedrives is iedere keer hetzelfde. Er wordt om 10.30 uur gestart met koffie/thee en een lekkere Bossche Bol. Na de derde ronde volgt er een heerlijke lunch en de prijsuitreiking volgt rond 16.30 uur. Deelname kost 44 euro per paar. De eerstvolgende zomerdrive staat gepland op dinsdag 3 augustus. Daarna zijn er nog bridgedrives op woensdag 11 augustus (uitverkocht) woensdag 18 augustus, dinsdag 24 augustus en dinsdag 31 augustus. Maximaal 84 paren kunnen per keer mee doen. 

Meld je snel aan

Aanmelden voor Bridge op de Parade kan eenvoudig via de mail: bridgenopdeparade@gmail.com. Vermeld in de mail de speeldatum, beide spelersnamen en minimaal één mobiel nummer. Inschrijving is pas definitief als er 44 euro is overgemaakt op rekeningnummer NL70RABO 0144 5399 50 ten name van M.A.C. Kurvers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tini Kurvers op 06-29547700 of met Carel van Duijnhoven op 06-12040482.

Meer berichten