Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Dansen is een gezellige maar ook sportieve bezigheid en is geschikt voor alle leeftijden. &nbsp;</p>

Dansen is een gezellige maar ook sportieve bezigheid en is geschikt voor alle leeftijden.  

HEVO Rosmalen presenteert nieuwe cursus stijldansen

  •   keer gelezen   Verenigingen

ROSMALEN | HEVO start in oktober met een nieuwe cursus stijldansen. Dansen is gezellig, geeft je energie en je ontmoet anderen. Kortom, de leukste activiteit om je jong te voelen. Inschrijven kan vanaf nu.

De lessen worden gegeven door professional Nicole de Jong uit Rosmalen: “Op 16-jarige leeftijd heb ik mijn eerste danspassen geleerd bij Dansinstituut Voetisch (voorheen Voeten) in Den Bosch. Al heel snel werd ik zo enthousiast dat het niet bij één uurtje dansen in de week bleef. Vele uurtjes training en lessen van verschillende (inter)nationale trainers volgden om op landelijk en internationaal niveau aan wedstrijden te kunnen deelnemen. Hoewel wedstrijden inmiddels voorbij zijn, is mijn passie voor de dans nog volop aanwezig. Inmiddels geef ik al zo’n 25 jaar met heel veel plezier les. Ik vind het leuk om anderen net zo enthousiast te krijgen als ik zelf ben.”

Gezond voor lichaam en geest

Dansen is een gezellige maar ook sportieve bezigheid en is geschikt voor alle leeftijden. Wetenschappelijk is zelfs bewezen dat het zeer gezond is voor lichaam en geest. Denk aan verbeterde motoriek, geheugen, maar ook aan verhoogd geluksgevoel. En natuurlijk is dansen bovenal een sociaal gebeuren. In de les komen verschillende dansen aan bod komen, onder andere Quickstep, Tango, Wals, Cha cha. Stijldansen doe je met z’n tweeën, dus is het fijn om met een partner in te schrijven. Geen partner en toch interesse? Laat dat vooral weten. 

Praktische informatie

De lessen zijn op donderdag van 15.30 tot 16.30 uur in De Ontmoeting aan de Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Kosten: 8,50 euro per les (de cursus bestaat uit 14 lessen/totale kosten 119 euro). Inschrijven: angelevanbeckhoven@gmail.com.

Meer berichten