Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Zoetelieve is op zoek naar nieuwe spelers voor beide groepen. Improvisatietalent is wel een vereiste.
Zoetelieve is op zoek naar nieuwe spelers voor beide groepen. Improvisatietalent is wel een vereiste. (Foto: )

Zoetelieve zoekt nieuw improvisatietalent

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | Natuurlijk is het een bezoek aan één van de voorstellingen van improvisatie vereniging Zoetelieve altijd een leuke ervaring. Wellicht wil je net zo lief zelf het podium op om samen met je medespelers een ontspannende avond improvisatietoneel te verzorgen. Nou, dat kan, Zoetelieve is op zoek naar nieuwe leden.

Bij Zoetelieve heb je de keuze uit twee groepen. De Short Form groep richt zich vooral op kortere scenes die vaak gebaseerd zijn op het klassieke theatersport. Samen met de trainer leer je om in korte tijd een mooi verhaal neer te zetten en bereid je je voor op één van de voorstellingen van Zoetelieve in de Verkadefabriek of Theater Artemis.

Long Form groep

Dan heeft improvisatie vereniging Zoetelieve ook nog de Long Form groep waarbij je wat meer tijd krijgt om de diepte in te gaan en je rol verder uit te bouwen. Ook hier werk je gericht toe naar een voorstelling op één van de locaties van Zoetelieve.
Zoetelieve is op zoek naar nieuwe spelers voor beide groepen. Improvisatietalent is wel een vereiste. Zoetelieve traint elke woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur op een locatie in de Bossche wijk Hintham.

Meespeelavond

Heb je belangstelling, mail dan naar zoetelieve@hotmail.com om je in te schrijven voor de meespeelavonden op woensdag 15 en 22 september, of kijk op de website: www.zoetelieve.nl.

Meer berichten