Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Dansen verbindt, is fijn en vooral ook heel leuk om te doen. Voor jongens biedt Dans & Balletstudio Geraldine een speciale dansmethode.</p>

Dansen verbindt, is fijn en vooral ook heel leuk om te doen. Voor jongens biedt Dans & Balletstudio Geraldine een speciale dansmethode.

(Foto: Dans & Balletstudio Geraldine)

Maak vrijblijvend kennis met Dans & Balletstudio Geraldine

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | In het pand aan de Elzenstraat 2 in Den Bosch bieden diverse cultuuraanbieders lessen aan voor alle leeftijden en alle niveaus! Zo ook Dans & Balletstudio Geraldine. Deze biedt een compleet aanbod van dansstijlen.

De docenten van Dans & Balletstudio Geraldine zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied! Aan de hand van een gratis introductieles kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met hun manier van werken. De dansschool biedt lessen voor zowel beginners als gevorderden. Van klassiek ballet, hip-hop, danscrew boys (inclusief modern), kleuterballet, peuterballet tot dance explosion aan toe. Dans & Balletstudio Geraldine biedt deze lessen zes dagen per week (in de ochtend, middag én avond). De kosten bedragen gemiddeld 31 euro per maand. Bij de kleuterlessen zit de kleding inbegrepen in het lesgeld. 

Speciale methode voor jongens

In april 2022 is er weer een te gekke voorstelling waar alle dansers van klein tot groot aan deelnemen. Wist je dat Dans & Balletstudio Geraldine met een speciale jongens dansmethode werkt? Check boysaction.nl als jij ook in juni 2022 met honderd jongens op het podium wil staan en een vette show wil geven! Aanmelden kan via info@balletstudiogeraldine.nl, of bel/app met Heidi op 06-41904252. Meer informatie: www.balletstudiogeraldine.nl.

Meer berichten