Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Antoon van Mil - voorzitter van Pétanque Union Bois le Duc - overhandigt de LED-breedstralers aan de voorzitter van Stichting Ouwestomp Jeroen Stam.
Antoon van Mil - voorzitter van Pétanque Union Bois le Duc - overhandigt de LED-breedstralers aan de voorzitter van Stichting Ouwestomp Jeroen Stam.

Geslaagde samenwerking Stichting Ouwestomp en Pétanque Union Bois le Duc

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH |Sinds juli werken Stichting Ouwestomp en Pétanque Union Bois le Duc samen. Bois le Duc gebruikt het parkeerterrein van de veteranenorganisatie als tijdelijke jeu de boules-baan totdat hun nieuwe accommodatie op het terrein van C.H.C. gereed is. 

De samenwerking werpt z’n vruchten af. De boulers vormen een waardevolle aanvulling op de dagelijkse activiteiten van de veteranen. Ook op andere vlakken ondersteunen de verenigingen elkaar, daarbij geholpen door sponsoren. Zo heeft de voorzitter van Bois le Duc een sponsor gezocht voor twee LED-breedstralers om het speelterrein te verlichten met het oog op donkere dagen. LEDdirect.nl reageerde positief op het verzoek in de wetenschap dat de door hen gesponsorde LED-lampen uiteindelijk door de boulers worden geschonken aan Stichting Ouwestomp, zodat deze ook na hun vertrek een verlicht parkeerterrein overhoudt.

Inzamelingsactie ‘Help for Children’

De verenigingen zijn niet alleen voor elkaar, maar ook voor anderen in de weer. Zo ondersteunt Stichting Ouwestomp het project ‘Help for Children’ in Hongarije door op zaterdag 9 oktober een inzamelingsactie te houden in de voormalige kantine van R.K.J.V.V. aan De Fuik 9 in Den Bosch. Bij een donatie van 10 euro ontvang je daar zelfgemaakte goulashsoep en kaasbroodjes. Ook kun je kleding en verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen doneren. Meer info: www.ouwestomp.com en/of www.puboisleduc.nl.

Meer berichten