Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De firma F & J Sluijter is ook het komende seizoen hoofdsponsor van voetbalvereniging TGG uit Den Bosch. Op de foto Frans Sluijter (rechts) en zijn zoon Jan bij de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract.&nbsp;</p>

De firma F & J Sluijter is ook het komende seizoen hoofdsponsor van voetbalvereniging TGG uit Den Bosch. Op de foto Frans Sluijter (rechts) en zijn zoon Jan bij de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract. 

(Foto: TGG)

Hoofdsponsor TGG verlengt verbintenis

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | Goed nieuws voor voetbalvereniging TGG uit Den Bosch. Afgelopen week heeft hoofdsponsor F & J Sluijter het sponsorcontract met nog maar eens een jaar verlengd.

De naam ‘F & J Sluijter’ prijkt al sinds 2008 op de shirts van het vaandelteam van TGG. “Ik geloof dat we dus alweer het dertiende jaar in gaan als hoofdsponsor van deze prachtige club”, vertelt Jan Sluijter, die samen met zijn vader Frans het familiebedrijf - een bescheiden aannemers- en klusbedrijf - runt: “En daar zijn we uiteraard best trots op. Want TGG is echt ons ‘kluppie’. Zowel mijn vader als ik hebben er altijd gevoetbald en daarnaast is mijn pa tot een jaar geleden actief betrokken geweest bij het eerste elftal van TGG. Vandaar dat wij er niet lang over na hebben hoeven denken om het sponsorcontract met een jaar te verlengen. Of we de vijftien jaar ook vol gaan maken, weten we nog niet. Dat is natuurlijk wel heel aantrekkelijk, want dat zou best bijzonder zijn. Maar tegelijkertijd willen wij ook graag andere bedrijven de eer gunnen om hoofdsponsor te zijn van deze gezellige, hechte en op en top Bossche volksclub.”

Verwachtingen voor komend seizoen

De verwachtingen voor komend seizoen zijn overigens niet gering. TGG 1 verloor tot op dit moment nog geen enkele officiële wedstrijd. “We mogen zeker niet mopperen tot nu toe”, aldus Sluijter senior: “Hopelijk kunnen spelers en trainers deze goede lijn doortrekken.”

Meer berichten