Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De Bossche Komeedie gaat met het nieuwe blijspel &#39;Kleine Ziele In De Gr&ocirc;te Wiele&#39; de uitdaging aan het grote succes van &quot;Rooie R&ocirc;ze Of Sperzieb&ocirc;&ocirc;ntjes?&rdquo; minstens te evenaren.</p>

De Bossche Komeedie gaat met het nieuwe blijspel 'Kleine Ziele In De Grôte Wiele' de uitdaging aan het grote succes van "Rooie Rôze Of Sperziebôôntjes?” minstens te evenaren.

(Foto: De Bossche Komeedie)

Nieuw blijspel De Bossche Komeedie: ‘Kleine Ziele In De Grôte Wiele’

  •   keer gelezen   Verenigingen

ROSMALEN | Na een kleine twee jaar afwezigheid, is De Bossche Komeedie blij dat ze weer de theaters in mogen. De komende weken staan zij met het blijspel ‘Kleine Ziele in De Grôte Wiele’ op het podium bij PERRON-3.

De Bossche families Donkers, van Dalen en Delmee willen op grootse wijze het jubileum van hun vriendschap vieren. Vijfentwintig jaar geleden hebben de drie vrienden en drie vriendinnen elkaar leren kennen in het Bossche uitgaansleven en vanaf dat moment delen ze lief en leed. Naast beste vrienden zijn ze onlangs in de Groote Wielen ook elkaars buren geworden. Hoewel ze qua karakter sterk van elkaar verschillen heeft dat nooit tot onenigheid geleid. Totdat Dorus van Dalen opeens een nieuwe hobby heeft waar met name Dick Donkers zich aan ergert. Wat begon als een kleine irritatie, lijkt te ontaarden in een ordinaire burenruzie waarin allerlei frustraties, oud zeer, misverstanden en verwijten plotseling boven komen drijven. Dit tot wanhoop van de familie Delmee die, door hun bemiddelende rol, tussen twee vuren komt te liggen. Wordt het ondanks alle meningsverschillen, ruzies, pesterijen en roddels toch weer koek en ei? Dit alles in een nieuw hilarisch blijspel vol herkenbare situaties en Bossche humor. 

Data: 30 september, 1,2 ,8, 9, 10, 14, 15 en 16 oktober. Entree: 19,50 euro. Kaartverkoop direct aan de kassa, telefonisch op 073-8507550, of online op www.perron-3.nl.

Meer berichten