Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Drumfanfare Amantius uit Den Bosch neemt de cheque van 5.000 euro van VriendenLoterij in ontvangst. (Foto: Wendy van Bree)
Drumfanfare Amantius uit Den Bosch neemt de cheque van 5.000 euro van VriendenLoterij in ontvangst. (Foto: Wendy van Bree) (Foto: Wendy van Bree)

Bossche drumfanfare Amantius krijgt cheque van VriendenLoterij

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | Een bijzondere benoeming voor Drumfanfare Amantius uit Den Bosch! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. 

Drumfanfare Amantius gaat het geld gebruiken voor het opstarten van een orkest voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Bjorn La Haije van Drumfanfare Amantius is enorm blij met de bijdrage van VriendenLoterij: “Onze plannen komen nu in een stroomversnelling! We kunnen nu - naast het opzetten van een orkest - ook meteen nieuwe slaginstrumenten aanschaffen.”

Clubs van de Week

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2021 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Aanmelden

Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich tot 30 november 2021 aanmelden via de website www.clubsvandeweek.nl.

Meer berichten