Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>De deelnemers aan de allereerste duofietstocht van Fietsmaatjes Den Bosch genoten met volle teugen.</p>

De deelnemers aan de allereerste duofietstocht van Fietsmaatjes Den Bosch genoten met volle teugen.

(Foto: Fietsmaatjes Den Bosch)

Geslaagde eerste duofietstocht Fietsmaatjes Den Bosch

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | De weergoden waren de deelnemers aan de allereerste duofietstocht van Fietsmaatjes Den Bosch - op woensdag 6 oktober - goed gezind. De hele morgen kwam de regen met bakken uit de hemel, maar om 14.00 uur was het droog en scheen zowaar het zonnetje. 

Acht enthousiaste vrijwilligers en hun gasten waren stipt op tijd op de Parade in Den Bosch aanwezig om vandaar samen te gaan fietsen. De route was vooraf enkele keren gefietst om te testen en onderweg was er tijd voor een koffiepauze bij Moeke op de Pettelaarse Schans. Precies om 16.00 uur kwamen de duofietsen via de Kerkstraat de Parade weer opgereden. Iedereen, zeker ook de gasten waaronder een dame van 91 jaar, had met volle teugen genoten en niemand had deze fietstocht dan ook willen missen.

Over Fietsmaatjes Den Bosch

Fietsmaatjes Den Bosch - aangesloten bij Fietsmaatjes Nederland - is sinds twee jaar actief in Den Bosch en omgeving. De organisatie is volledig afhankelijk van vrijwilligers en donaties. Fietsmaatjes Den Bosch zorgt ervoor dat mensen die door ouderdom of omstandigheden niet meer zelfstandig kunnen fietsen alsnog onder begeleiding een fietstochtje kunnen maken. Dit gebeurt met behulp van een speciale duofiets en niet te vergeten een ‘fietsmaatje’.

Kijk voor meer informatie op www.fietsmaatjesdenbosch.nl, of mail naar info@fietsmaatjesdenbosch.nl.

Meer berichten