Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Tijdens carnaval 2020 kreeg Sjef van Creij (rechts) het beeldje van Hannus d&rsquo;n Heiboer overhandigd uit handen van Prins Dirk d&#39;n Urste. Dit vanwege zijn vele vrijwillige verdiensten voor het Zandhazendurps carnaval.</p>

Tijdens carnaval 2020 kreeg Sjef van Creij (rechts) het beeldje van Hannus d’n Heiboer overhandigd uit handen van Prins Dirk d'n Urste. Dit vanwege zijn vele vrijwillige verdiensten voor het Zandhazendurps carnaval.

(Foto: )

Wie wint de Hannus d’n Heiboer trofee 2022?

  •   keer gelezen   Verenigingen

ROSMALEN | De Hannus d’n Heiboer Trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich vrijwillig inzet voor Rosmalen in het algemeen en het Zandhazendurps carnaval in het bijzonder.

Het was Prins Hannus d’n Urste (Jan van Hassel ) die de Hannus d’n Heiboer Trofee in het leven riep en deze tijdens de carnavalszaterdag in 1991 voor de eerste keer uitreikte. Voormalig Burgemeester van Rosmalen Ralph Pans mocht deze eerste Hannus d’n Heiboer trofee in ontvangst nemen. Deze prijs wordt sindsdien jaarlijks uitgereikt. 

Beeldje van Hannus d’n Heiboer

Kandidaten worden daarvoor genomineerd door mensen uit hun omgeving. Bij de prijs hoort behalve de eer ook een beeldje van Hannus d’n Heiboer dat op carnavalszaterdag 2022 tijdens de intocht van de prins op De Driesprong aan de winnaar overhandigt wordt. Tijdens carnaval 2020 kreeg Sjef van Creij het beeldje uit handen van Prins Dirk d’n Urste overhandigd voor zijn vele vrijwillige verdiensten voor het Zandhazendurps carnaval. 

Nieuwe nominaties

De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval is op zoek naar nieuwe nominaties. Heeft u iemand in uw omgeving die om deze reden wel eens in het zonnetje gezet mag worden, laat het dan voor 1 december 2021 weten. Uw nominatie kunt u doorgeven via voorzitter@zandhazendurp.nl. Meer info over het Rosmalens carnaval vind u op www.zandhazendurp.nl.

Meer berichten