Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Kamerkoor Capella Ducis uit Den Bosch nodigt iedereen uit voor een openbare repetitie op donderdagavond 28 oktober in de Grote Kerk in Den Bosch. De foto is overigens voor de intrede van COVID-19 gemaakt.</p>

Kamerkoor Capella Ducis uit Den Bosch nodigt iedereen uit voor een openbare repetitie op donderdagavond 28 oktober in de Grote Kerk in Den Bosch. De foto is overigens voor de intrede van COVID-19 gemaakt.

(Foto: Capella Ducis)

Openbare repetitie kamerkoor Capella Ducis in de Grote Kerk in Den Bosch

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | Na ruim een jaar van thuis achter de computer toch proberen samen muziek te maken, mogen de leden van Capella Ducis uit Den Bosch sinds september weer gewoon samen zingen! Zo ook op donderdag 28 oktober vanaf 20.30 uur tijdens een openbare repetitie in de Grote Kerk in Den Bosch.

Natuurlijk let het kamerkoor nog op een goed geventileerde ruimte en zijn de leden voorzichtig, maar ze zijn weer samen en zo langzamerhand zijn de stemmen weer goed geoefend. Capella Ducis is er trots op dat het gelukt is alle leden te behouden waardoor het koor een nieuw begin kan maken. Bij voorkeur met nog wat nieuwe stemmen erbij!

Laatste repetitie in de Grote Kerk

Capella Ducis heeft het voorrecht gehad om regelmatig te mogen repeteren in de Grote Kerk. Op 28 oktober is het voorlopig de laatste keer dat het koor daar zingt. Op die avond nodigt Capella Ducis graag iedereen uit die het koor wel eens wil meemaken als al die muziekstukken worden geoefend om uiteindelijk het beste beentje te kunnen voorzetten.

Iedereen is van harte welkom

Heb jij donderdagavond 28 oktober zin om op een laagdrempelige manier naar het tot stand komen van mooie muziek te komen luisteren, loop dan gewoon binnen in de grote Kerk, pak een stoel en geniet van de polyfone klanken! Stel in de pauze ook gerust je vragen of zing zelfs even mee! Iedereen is van harte welkom!!

Meer berichten