Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Popkoor The Songbirds verzorgt op zondagmiddag 28 november een feestelijk meezingconcert in De Ontmoeting in Rosmalen. </p>

Popkoor The Songbirds verzorgt op zondagmiddag 28 november een feestelijk meezingconcert in De Ontmoeting in Rosmalen.

(Foto: )

Optreden Popkoor The Songbirds in De Ontmoeting in Rosmalen

  •   keer gelezen   Verenigingen

ROSMALEN | Op zondag 28 november biedt HEVO Rosmalen u weer een gezellige muziekmiddag aan. Popkoor The Songbirds verzorgt dan een feestelijk meezingconcert. Houdt u ook zo van zingen? Zing dan uit volle borst mee!

Popkoor The Songbirds is gevestigd in Berlicum en staat onder de bezielende leiding van Evelien Bloemendaal. Filosofie van dit koor is om gewoon lekker samen te zingen. Niet te moeilijk, niet te technisch, maar wél vanuit het hart en niet te vergeten met veel plezier!

Evelien Bloemendaal

Zangeres Evelien Bloemendaal is van oorsprong een échte Rotterdamse. Sinds zij met haar gezin in Berlicum is neergestreken, heeft ze met haar enthousiasme het dorp al vaak op zijn grondvesten doen schudden. Initiatieven zoals bijvoorbeeld de succesvolle meezingavonden Sing! Sing! Sing! zijn van haar hand.

Aanmelden

Het meezingconcert op zondagmiddag 28 november vindt plaats in Verenigingsgebouw De Ontmoeting aan de Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Aanvang om1 4.00 uur. Aanmelden voor dit concert kan via mechelineheijmans@hotmail.com onder vermelding van ‘Sing! Sing! Sing!’. Graag bij aanmelding telefoonnummer vermelden.

Meer berichten