Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Stichting Dierenambulance &#39;s-Hertogenbosch mocht dankzij Rabo ClubSupport een cheque van 3.750,37 euro in ontvangst nemen.</p>

Stichting Dierenambulance 's-Hertogenbosch mocht dankzij Rabo ClubSupport een cheque van 3.750,37 euro in ontvangst nemen.

(Foto: Rabo ClubSupport)

Financiële steun voor 288 lokale verenigingen dankzij Rabo ClubSupport

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | De afgelopen weken hebben ruim 4.000 inwoners uit de regio Den Bosch via Rabo ClubSupport gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. In totaal waren er 288 doelen en projecten waaruit men kon kiezen. Al deze clubs en verenigingen kunnen rekenen op een ondersteuning. 

Na het tellen van de stemmen bleek Speeltuin ’t Kwekkeltje uit Rosmalen de grote winnaar. Zij ontvangen 3.910 euro vanuit Rabo ClubSupport voor groot onderhoud aan de speeltoestellen. Maar er waren veel meer winnaars. Zo ontving Stichting En Route een bijdrage voor de Truckersdag. Het totale overzicht is te bekijken op Rabobank.nl/Clubsupport. 

Versterken verenigingsleven

“Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben,” vertelt Elma Mieras- van Hijum, Directeur coöperatieve Rabobank van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken. “Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid. En terecht. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio. Het is een plek waar iedereen welkom is, je van elkaar kan leren, je kan ontwikkelen en jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil kan deelnemen. Dankzij Rabo ClubSupport versterken we het verenigingsleven zodat ze die rol kunnen blijven vervullen.”

Meer berichten