Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Inwoners uit Hintham die mee willen doen aan de tweede editie van &#39;Kerstroute Hintham&#39; kunnen zich aanmelden via cenfanwb@gmail.com.&nbsp;</p>

Inwoners uit Hintham die mee willen doen aan de tweede editie van 'Kerstroute Hintham' kunnen zich aanmelden via cenfanwb@gmail.com. 

(Foto: )

Meld je aan voor tweede editie ‘Kerstroute Hintham’

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | Wie had kunnen denken dat we in december 2021 nog altijd te maken hebben met beperkingen vanwege Covid-19! Maar het is wat het is. Des te belangrijker om in deze koude en donkere winterperiode voor lichtpuntjes te zorgen. Bijvoorbeeld met de ‘Kerstroute Hintham’. Vorig jaar voor het eerst en direct een redelijk succes. Dit jaar wordt het vast nog mooier en gezelliger!

Fia de Vos is daarvoor weer op zoek naar bewoners van Hintham die in de periode van 15 december tot en met 6 januari een raam, balkon, stuk tuin of de muur van hun huis in kerststijl willen versieren. Dat kan met een kerststal, maar ook door kerstballen voor je raam te hangen, een brandende ster in de boom voor je huis, of een mooie raamversiering in de hal of in je klaslokaal. Vervolgens maakt Fia twee tochten van een kleine 5 kilometer lengte: één in Hintham Zuid en één in Hintham Noord. Vanaf 15 december zijn die tochten op papier te krijgen bij de balie van de Biechten, of te downloaden op de Facebookpagina ‘Bewoners Hintham noord/zuid’ of de websites van de Biechten en Wijkraad Hintham. Daarnaast komt er opnieuw een grote kerstboom bij de Biechten te staan voor alle Hinthammers. Iedereen mag dan ook een versiering in die boom hangen. Woon jij in Hintham en wil je meedoen met de Kerstroute, mail dan naar cenfanwb@gmail.com.

Meer berichten