Voor het onderhoud van de tuin is de Vereniging Vrienden van de Jeroen Bosch Tuin nog op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers.
Voor het onderhoud van de tuin is de Vereniging Vrienden van de Jeroen Bosch Tuin nog op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers.

Nieuwe vrijwilligers gezocht voor Jeroen Bosch Tuin

Verenigingen 486 keer gelezen

DEN BOSCH | De Jeroen Bosch Tuin is een plek om even uit te rusten. Voor iedereen. Jong én oud. Om te eten, te lezen, te luisteren naar de vogels en het ruisen van de bomen, of gewoon lekker languit in het gras te liggen en te genieten van de rust. En om samen de tuin nog mooier te maken natuurlijk!  

De Jeroen Bosch Tuin - gelegen ten noorden van de Sint Jan achter de Hinthamerstraat - wordt maandelijks onderhouden door een groep enthousiaste vrijwilligers. In maart gaan ze samen weer van start in de tuin. Iedere eerste zaterdag van de maand komen ze daar samen. Eerst een bakje koffie en Bossche klets en dan aan het werk. Wieden, snoeien, planten verzamelen, zaailingen uitzetten, stoepjes vegen, zwerfvuil opruimen en nog veel meer. De Vereniging Vrienden van de Jeroen Bosch Tuin is op dit moment nog op zoek naar meer vrijwilligers die zich vanaf maart actief willen inzetten om deze tuin te onderhouden.

Meld je aan als vrijwilliger

Heb je zin en tijd om mee te helpen in de Jeroen Bosch Tuin. Voel je van harte welkom en meld je aan als onderhoudsvrijwilliger. Aanmelden kan via info@jeroenboschtuin.nl. of kom op zaterdag 5 maart of zaterdag 2 april in de ochtend langs. Wil je meer weten, kijk dan gewoon eens op de website:
www.jeroenboschtuin.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant