Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
De cast van de theatervoorstelling 'Welkom in het bos' van de nieuwe theatergroep Zug um Zug uit Den Bosch.
De cast van de theatervoorstelling 'Welkom in het bos' van de nieuwe theatergroep Zug um Zug uit Den Bosch. (Foto: )

Vuurdoop voor nieuwe Bossche theatergroep

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | In het hemelvaartweekend vinden de theatervoorstellingen plaats op de Graafse Akker gespeeld door de kersverse theatergroep Zug um Zug. Op 26, 27 of 28 mei bent u van harte welkom bij hun eerste productie: ‘Welkom in het bos’.

Zug-um-Zug staat al ruim twee jaar te trappelen om te mogen performen en op Hemelvaartsdag is het dan eindelijk zo ver. Deze eerste productie vindt plaats op de Graafse Akker aan het van Roosmalenplein. Een buurtakker van 11.000 vierkante meter dat wordt gebruikt als één groot groen en sociaal openluchtbuurthuis. Het ideale decor voor het theaterstuk ‘Welkom in het bos’ van de bekende cineast en schrijver Alex van Warmerdam en een gedroomde speelplek voor regisseur Hennie Wijgergangs.

Zug um Zug bestaat uit een groepje gedreven artistieke mensen die spraakmakende theaterproducties willen maken op bijpassende (buiten)locaties. Deze keer is dus gekozen voor de Graafse Akker. De cast bestaat uit een kleine wisselende groep van ervaren amateurspelers.

Kaartverkoop

‘Welkom in het bos’ is een voorstelling met het nodige absurdisme en bizarre taferelen. De voorstellingen zijn te zien op 26, 27 en 28 mei om 20.30 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn te bestellen via email zugumzug@gmail.com, of telefonisch reserveren op 06-83824558.

Meer berichten