Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Op Hemelvaartsdag presenteert de Reddingsbrigade haar jaarlijkse vlooienmarkt.
Op Hemelvaartsdag presenteert de Reddingsbrigade haar jaarlijkse vlooienmarkt. (Foto: Vlooienmarkt Reddingbrigade in Uden)

Uit in de regio: Vlooienmarkt in Uden op Hemelvaartsdag

  •   keer gelezen   Verenigingen

UDEN | Om de clubkas van de Reddingsbrigade Uden te spekken, wordt er op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, een gigantisch grote buitenvlooienmarkt gehouden. Het evenement wordt georganiseerd in het grote sportpark van Uden aan de Parklaan. Het park is gelegen nabij de Volkelseweg. 

De opbrengst van de vlooienmarkt zal gebruikt worden voor de aanschaf van extra oefenmateriaal. Zo kan de Reddingsbrigade -et zo’n 120 leden- praktisch oefenen met betrekking tot reddingswerkzaamheden in of rondom het water. Particulieren kunnen op de vlooienmarkt van 10.00 tot 17.00 uur hun overtollige huisraad verkopen. Er zullen zo’n 250 marktkramen opgesteld staan. 

Kraamverhuur

Wil je ook eens de marktkoopman uithangen, en je gebruikte spullen verkopen, dan kun je op de markt nog een kraampje huren. Voor nadere informatie kun je bellen met (0161) 45 62 91. Het gaat weer een mooi evenement worden: standhouders willen van hun spullen af, en de bezoekers willen koopjes scoren.

Meer berichten