Groepsfoto van alle deelnemers aan de allereerste 'Bossche Bollenmix'.
Groepsfoto van alle deelnemers aan de allereerste 'Bossche Bollenmix'. Foto: P.U. Bois le Duc

Allereerste editie ‘Bossche Bollenmix’ smaakt naar meer

Verenigingen 153 keer gelezen

DEN BOSCH | Het was afgelopen zondag een drukte van jewelste op en rondom de accommodatie van Pétanque Union Bois le Duc aan De Fuik in Den Bosch. 

Terwijl op de nog doordrenkte jeu de boules-banen de eerst editie van de door Bakker Van Keulen gesponsorde ‘Bossche bollenmix’ plaatsvond, traden in de kantine van voetbalvereniging C.H.C. verschillende zangkoren op en dat terwijl op de voetbalvelden ook nog een frisbeetoernooi werd gehouden. De grote drukte en de kakofonie aan geluiden deerden de jeu de boulers, net als de natte en daardoor wat zwaar te bespelen banen, echter totaal niet. Met veel plezier en bovenal uiterste concentratie werkten de deelnemers hun drie wedstrijden af waarbij ze in iedere wedstrijd andere medespelers als tegenstanders hadden. Oly Sathia kwam met drie gewonnen wedstrijden en maar liefst 25 punten uiteindelijk als winnaar uit de bus. Hij wist als enige alle drie de wedstrijden winnend af te sluiten. De volledige eindstand en een fotoverslag vind je op de website: www.puboisleduc.nl.

Officiële opening

In het weekeinde van zaterdag 2 en zondag 3 juli wordt de accommodatie van Pétanque Union Bois le Duc officieel geopend. Op zaterdag vindt de formele opening plaats voor genodigden en op zondag kan iedereen deelnemen aan een open jeu de boules-mixtoernooi. Inschrijven kan via de website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant