Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
In de grote bloementuin van sociale tuinderij De Scheve Schup in Sint-Michielsgestel kun je tegen betaling ook zelf een boeket plukken.
In de grote bloementuin van sociale tuinderij De Scheve Schup in Sint-Michielsgestel kun je tegen betaling ook zelf een boeket plukken.

Bloemen plukken bij sociale tuinderij De Scheve Schup

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | Sociale tuinderij De Scheve Schup ligt op het mooie landgoed Haanwijk. Groei & Bloei afdeling ‘s-Hertogenbosch en omstreken verzorgt op woensdag 20 juli een bezoek aan deze geheel nieuwe tuinderij waar de deelnemers worden rondgeleid door Hans Schevelier. 

Hans vertelt deze middag van alles over de moestuin, de kippen en de bloementuin, die tevens pluktuin is. Je kunt hier tegen betaling ook zelf een boeket plukken. En als je zelf een bakje meebrengt en een mesje, kun je ook een mooi bloemstukje maken. In de groentekraam zijn tenslotte lekkere, vers geoogste groenten te koop (contant betalen).

Praktische informatie

Het bezoek is op woensdag 20 juli. Aanvang om 14.00 uur. Adres: Haanwijk 1 in Sint-Michielsgestel. De ingang van de Scheve Schup ligt aan de Venstraat. De deelnemers gaan zoveel mogelijk op de fiets. Fietsers verzamelen om 13.45 uur op de hoek van de Pettelaarse Schans en Oude Gestelseweg in Den Bosch. Daarna is het 2,3 kilometer fietsen naar Haanwijk. Parkeren kan tegenover bij Haanwijk 4. Deelname is gratis voor leden, niet-leden betalen 5 euro. Aanmelden vóór 10 juli. Dat per mail via groeienbloeidenbosch@gmail.com, of telefonisch op 073-6412270. Graag aangeven of je een bloemstukje wilt maken en of je mee wilt fietsen.

Meer berichten