Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
'Stijn en Het Tijdfestijn' gaat in première op woensdag 13 juli om 15.00 uur in natuurtheater de Kersouwe in Heeswijk-Dinther.
'Stijn en Het Tijdfestijn' gaat in première op woensdag 13 juli om 15.00 uur in natuurtheater de Kersouwe in Heeswijk-Dinther.

Moon Vlaminckx uit Rosmalen schittert in ‘Stijn en Het Tijdfestijn’

  •   keer gelezen   Verenigingen

HEESWIJK/ROSMALEN | Moon Vlaminckx uit Rosmalen speelt nog niet zo lang bij jeugdtheatergroep Kersouwe. In de nieuwe voorstelling ‘Stijn en Het Tijdfestijn’ vervult ze twee rollen, die van Monnik Bernardus en Zus Elsbeth. 

Voor Moon zijn het twee afwisselende rollen. “Het verschil tussen Bernardus en Elsbeth is echt een feest. Soms een lompe oude man, soms een super chique dame. Een plezier om beiden te spelen”, aldus Moon. De voorstelling ‘Stijn en Het Tijdfestijn’ gaat over een oude en gekke opa, een rare kwibus die daarom naar villa ‘het laatste plekkie’ moet. Althans dat vinden de drie dochters. Kleinzoon Stijn denkt daar heel anders over. Opa is niet gek, hij is geniaal, de dochters hebben het alleen te druk met ruzie maken om dat te kunnen zien. Opa is zijn kakelende dochters meer dan zat en besluit het tegendeel te gaan bewijzen. Daarom heeft hij in het geheim aan een tijdmachine gewerkt. En als er een tijdmachine aan te pas komt, dan kunnen er aparte dingen gebeuren. Opa Hans en Stijn raken dan ook verstrikt in een enorme toestand rondom een ontvoerde prinses, nonnen zonder huis, een hysterische koning en jaloerse monniken.

‘Stijn en Het Tijdfestijn’ gaat in première op woensdag 13 juli om 15.00 uur in natuurtheater de Kersouwe. Kaarten reserveren: www.kersouwe.nl. 

Meer berichten