Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Dit bijzondere koorproject geeft zanglustigen de kans om op te treden in een mooie concertzaal met niemand minder dan zanger Henk Poort. </p>

Dit bijzondere koorproject geeft zanglustigen de kans om op te treden in een mooie concertzaal met niemand minder dan zanger Henk Poort.

(Foto: Grootkoor Projecten)

Deelnemers gezocht voor kerstconcert met Henk Poort in Den Bosch

  •   keer gelezen   Verenigingen

DEN BOSCH | In de maand september starten de uitgebreide koorrepetities van Grootkoor Noord-Brabant. Een bijzonder koorproject met als afsluiting een kerstconcert op 21 december in het Jheronimus Bosch Art Centre in Den Bosch. 

Het Grootkoor Noord-Brabant is bestemd voor dames en heren die graag zingen in de leeftijd vanaf 18 jaar en ouder. De koorrepetities zijn op 19 september, 24 oktober, 14 november, 12 december en een generale op 21 december van 19.15 tot 22.00 uur in de Willem Twee Toonzaal aan de Prins Bernhardstraat 4 in Den Bosch. Het repertoire bestaat uit Christmas Carols en bekende koorwerken. Dit bijzondere koorproject geeft zanglustigen de kans om op te treden in een mooie concertzaal met niemand minder dan zanger Henk Poort. Iedere enthousiaste zanger of zangeres kan zich inschrijven. Voor meer informatie over het Grootkoor en inschrijving, kunt u terecht op www.grootkoor.nl en/of www.grootkoor.tv, of mail naar zing@grootkoor.nl.

Meer berichten