Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Werkzaamheden aan de brug Hedel.
Werkzaamheden aan de brug Hedel. (Foto: GSB)

Brug Hedel dit weekend nog afgesloten

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

REGIO | De werkzaamheden aan brug Hedel duren langer dan gepland. Dit betekent dat de brug het komende weekend afgesloten blijft tot maandag 25 oktober 05.00 uur. 

De onderhoudswerkzaamheden (zoals het asfalt, de voegovergangen en het schilderwerk) zijn weersgevoelig. In dit geval heeft de regen de afgelopen dagen ervoor gezorgd dat niet al het werk op tijd kan worden afgerond. Daarom blijft de brug ook het weekend dicht. Uiterlijk maandagochtend 25 oktober om 05:00 uur wordt brug Hedel weer geopend voor verkeer.

Werkzaamheden en vertraging A2

De omleidingsroute voor verkeer van brug Hedel is via de A2. Daar zijn dit weekend ook werkzaamheden bij ’s Hertogenbosch aan de hoofdrijbaan, tussen knooppunt Empel en knooppunt Vught richting Eindhoven. De parallelrijbaan is wel geopend voor het verkeer. Ter hoogte van afsluiting op de hoofdrijbaan en op de parallelrijbaan kan vertraging ontstaan als gevolg van filevorming. Het verkeer op de A2 wordt geïnformeerd over de afsluiting van Brug Hedel en dat deze niet als alternatieve route gebruikt kan worden.

Meer berichten