Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Bij Q-Park Arena in Den Bosch zijn naast elektrische fietsen en scooters voortaan ook elektrische deelauto&#39;s (Mini Coopers) verkrijgbaar.</p>

Bij Q-Park Arena in Den Bosch zijn naast elektrische fietsen en scooters voortaan ook elektrische deelauto's (Mini Coopers) verkrijgbaar.

(Foto: GO Sharing)

Nu ook elektrische deelauto’s bij Q-Park Arena in Den Bosch

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

DEN BOSCH | Via partner GO Sharing zijn er vanaf nu ook elektrische deelauto’s verkrijgbaar bij vier Q-Park parkeergarages, waaronder Q-Park Arena. 

Eerder was al gestart met het aanbieden van e-scooters en e-bikes vanaf deze locaties. Het is een volgende stap in de ambitie van Q-Park om zijn parkeergarages tot mobiliteitshubs te ontwikkelen. Gebruikers zijn minimaal 23 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs. Nadat zij zijn toegelaten, kunnen de deelauto’s gereserveerd en gebruikt worden. Het starttarief is 4,99 euro en vervolgens betalen gebruikers 0,30 euro per minuut. 

Duurzame oplossing

“Met de e-scooters en e-bikes boden we al de mogelijkheid voor bijvoorbeeld bezoekers die aan de rand van de stad parkeren om vanaf daar snel en makkelijk door te reizen naar hun bestemming in het centrum”, aldus Fred Wilkes, directeur Business Development Q-Park Nederland: “Met deze volgende stap in de samenwerking met GO Sharing bieden we ook een duurzame oplossing voor bewoners in de buurt van onze parkeergarages die geen auto hebben. Het past allemaal in de transformatie van onze locaties tot mobiliteitshubs met laadpalen, logistieke services en toegang tot deelvervoer en openbaar vervoer. Mobiliteit wordt steeds meer een kwestie van het slim combineren van mogelijkheden. Onze locaties spelen daar een belangrijke rol in.”

Meer berichten