Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Bij het Reisloket kunnen 65-plussers terecht voor gratis reisadvies.</p>

Bij het Reisloket kunnen 65-plussers terecht voor gratis reisadvies.

(Foto: )

Bezoek het reisloket voor informatie, advies en gratis OV-chipkaart

  •   keer gelezen   Verkeer en vervoer

DEN BOSCH | Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kunt u terecht met al uw vragen over het openbaar vervoer. 

De deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd voor u en weten welke vragen senioren hebben. Kom langs voor antwoord op uw praktische vragen of een persoonlijk reisadvies. Bij het Reisloket kunt u als 65-plussers ook gratis een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen (u bespaart 7,50 euro). Neem voor het aanvragen van de OV-chipkaart wel uw legitimatiebewijs en een pasfoto mee.

Het Reisloket is aanwezig op maandag 23 mei van 13.00 tot 16.30 uur bij de Helftheuvelpassage in Den Bosch, op woensdag 25 mei van 13.00 tot 16.30 uur bij Sociaal Cultureel centrum D’n As in Empel en op vrijdag 27 mei van 13.00 tot 16.30 uur bij Coop Hubers in Vinkel.

Het Reisloket past in het programma ‘mentale toegankelijkheid OV’ van de samenwerkende gemeenten in de regio ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2015 hebben duizenden senioren in heel Nederland gebruik gemaakt van de persoonlijke voorlichting bij het Reisloket.

Meer berichten