Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Tuinderij ‘t Wild aan de Hustenweg in Rosmalen presentewert aanstaande zaterdag een open dag. Jong en oud is van harte welkom.
Tuinderij ‘t Wild aan de Hustenweg in Rosmalen presentewert aanstaande zaterdag een open dag. Jong en oud is van harte welkom. (Foto: Tuinderij 't Wild)

Open dag bij Tuinderij ‘t Wild in Rosmalen

  •   keer gelezen   Landbouw / Visserij

ROSMALEN | Zaterdag 25 september houdt Tuinderij ‘t Wild een open dag op haar nieuwe locatie. Tussen 11.00 en 16.00 uur ben je van harte welkom voor een rondleiding, om groente te oogsten, of soep met verse biologische groenten van het land te komen proeven. 

Daarnaast zijn er tijdens de open dag diverse doorlopende activiteiten zoals natuursporen zoeken voor kinderen, een presentatie over biodiversiteit en een natuur- en cultuurwandeling door de omgeving. Daarnaast is het tijdens de open dag ook mogelijke de verse groenten van de tuinderij te kopen. Aanmelden is niet nodig. De tuinderij bevindt zich vlakbij De Groote Wielen, aan de Hustenweg ter hoogte van de Bokskampweg in Rosmalen.

Over Tuinderij ‘t Wild

Tuinderij ‘t Wild verbouwt biologische groente. Als deelgenoot van de tuinderij mag je elke week verse groenten komen oogsten. Deelgenoten bepalen ook mee welke groenten er verbouwd gaan worden. Normaliter betaal je per jaar voor je deelgenootschap. Omdat het inmiddels september is, kun je nu voor 50 euro per maand deelgenoot worden. Kijk op www.tuinderijtwild.nl, de Facebookpagina van Tuinderij ‘t Wild, of kom zaterdag 25 september langs voor meer informatie.

Meer berichten