Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
Sparq Tuinen zijn spraakmakend, speels chic en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. Zo ook deze tuin die het bedrijf in Den Bosch heeft gerealiseerd.
Sparq Tuinen zijn spraakmakend, speels chic en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. Zo ook deze tuin die het bedrijf in Den Bosch heeft gerealiseerd. (Foto: Sparq Tuinen)

Maak kennis met Sparq Tuinen: bovenste beste groenbedrijf in Brabant

  •   keer gelezen   Zakelijk

REGIO | Stoop Tuinaanleg, een vertrouwde naam in Nuenen en omgeving, gaat vanaf 1 augustus een sprankelende toekomst tegemoet als Sparq Tuinen. Samen met de vernieuwde uitstraling zal de nieuwe naam gaan zorgen voor een nog grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering van het bedrijf in provincie Brabant. Sparq is een combinatie van tuinarchitectuur en ontwerprealisaties. Sparq Tuinen groeit, in navolging van de groene koers onder de naam Stoop Tuinen, uit tot een begrip van schitterende tuinen.

Tuinarchitect Gert-Jan Schouwenaar en Marco Smets vormen een perfect geoliede groene tandem. Door hun feilloze uitvoeringen en veel kennis van beplanting, evolueerde Stoop Tuinaanleg tot een volwaardig hoveniersbedrijf. Tuinbezitters doen graag een beroep op dit team dat geapprecieerd wordt voor zowel de creativiteit als een hoge standaard wat kwaliteit betreft. Stoop Tuinen is ondertussen al jaren een begrip op het gebied van buitenruimtes. Het bedrijf in Nuenen, sinds 2018 aan het roer Gert-Jan Schouwenaar en Marco Smeets, is uitgegroeid tot een erkend, vakbekwaam hoveniersbedrijf en ontwerpbureau voor tuinen en landschappen. Met ondertussen 10 werknemers, en daarnaast nog een aantal vaste onderaannemers, garanderen ze zowel originaliteit en kwaliteit als een prima service.

Filosofie

“Het was een logische stap om voor een nieuwe naam te kiezen voor ons bedrijf”, zo vertelt Marco Smets. “Onze filosofie komt niet voort uit één persoon, maar het DNA zit in iedere werknemer”. De naam ‘Sparq’ is een knipoog naar het eureka-moment; hét geniale idee voor een tuin dat als een komeet te binnen schiet. “Met een Sparq Tuin weet je wat je krijgt. Dat is waardoor mensen ons kennen en de reden dat ze bij ons aan tafel komen”, aldus algemeen directeur en tuinarchitect Gert-Jan Schouwenaar. Strak vormgeven, weelderig invullen – zo ziet Sparq Tuinen de kern van zijn filosofie. De stijl? “Sparq Tuinen zijn spraakmakend, speels chic en worden gekenmerkt door divers materiaalgebruik. Design en kwaliteit hoog in het vaandel. Strakke borders afgewisseld met weelderig groen. Sparq gaat niet voor eenvoudig. Of saai. Sparq verrast”. En of Sparq dit doet!

Stoop Tuinen blijft onder de oude naam actief als bedrijf in tuinonderhoud. Meer info: www.sparqtuinen.nl.

Meer berichten