Logo kliknieuws.nl/bosscheomroep
<p>Marcel en Kelly Aarts met hun wintercollectie van Louder! Kidswear. Deze is vanaf 22 augustus verkrijgbaar op <a href="//www.miniandmore.nl">www.miniandmore.nl</a>.&nbsp;</p>

Marcel en Kelly Aarts met hun wintercollectie van Louder! Kidswear. Deze is vanaf 22 augustus verkrijgbaar op www.miniandmore.nl

Bosch kinderkledingmerk ‘Louder! kidswear’ timmert aan de weg

  •   keer gelezen   Zakelijk

DEN BOSCH | Samen delen ze niet alleen een huis, maar ook nog een bedrijf. Marcel en Kelly Aarts uit Den Bosch zijn de eigenaren van Mini & More kinderkleding outlet. En daarnaast zijn ze sinds dit jaar gestart met een eigen kinderkleding label: Louder! kidswear.

Het is inmiddels alweer bijna 4 jaar geleden dat Bosschenaren Marcel en Kelly Aarts samen naar de Kamer van Koophandel stapten om hun onderneming te laten registreren. Ze runnen sindsdien samen de webshop ‘Mini & More’, een website waar ze trendy merkkinderkleding verkopen. Inmiddels is de website flink gegroeid en verkopen ze steeds meer merken. En nu zijn ze toe aan de volgende stap: de lancering van een eigen kinderkledinglabel.

Voor meiden én jongens

Omdat ze hun klanten meer unieke items en keuze willen aanbieden, hebben Marcel en Kelly de beslissing genomen om een eigen kinderkledingcollectie te introduceren. Zo zag hun eigen merk ‘Louder! kidswear’ afgelopen zomer het levenslicht. Er werd gestart met een kleine collectie jurkjes, maar deze winter is de collectie al fors groter én is er ook een jongenscollectie aan toegevoegd. Vol vrolijke kleuren en printjes, voor kinderen van 2 tot 12 jaar. “En we hebben nog hele toffe plannen voor de komende collecties!”, laat Kelly alvast doorschemeren.

Mooie kleding voor leuke prijs

Marcel en Kelly hebben zelf twee dochters samen. Zij vonden het altijd een sport om bij het kopen van kinderkleding hun meiden voor een lage prijs leuk aan te kleden. Marcel: “Zo is ook het idee voor onze website ontstaan. We dachten: er zullen vast toch meer mensen zijn die ervan houden om hun kinderen in merkkleding te kleden, maar die hier niet de hoofdprijs voor willen betalen? Daarom shop je bij ons altijd mooie kleding voor een hele leuke prijs.”

Ook hun eigen kinderkledingmerk Louder! kidswear is vanuit diezelfde gedachte ontstaan. “Wij bieden zo een leuke nieuwe collectie aan, maar dan wel tegen een outletprijs”, vertelt Kelly enthousiast. “Een bijkomend voordeel is dat je kind echt iets draagt waar maar erg weinig kinderen in lopen!”

Webshop

De complete collectie van Louder! kidswear is exclusief verkrijgbaar via de webshop Mini & More: www.miniandmore.nl. De nieuwe collectie is vanaf 22 augustus verkrijgbaar. 

Meer berichten